Social Media integratie webshop
background
  • 1-social-media-advies.png
  • 2-webdesign.png
  • 3-smclimburg.png
  • slide1.png
  • slide3.png
  • slide4.png

social-media

Succes met social media

Afgelopen jaren heeft social media een enorme groei gemaakt in het online landschap. Waar sceptici vooral bedreigingen zien, denk ik in kansen. Social media biedt namelijk enorm veel mogelijkheden voor uw bedrijf. De vraag is niet óf u social media moet gaan gebruiken voor uw marketing doeleinden, maar waarom niet? Met social media is uw doelgroep binnen handbereik en Deecommerce geeft u de social media tools om deze doelgroep te bereiken én hier extra omzet uit te genereren. Social media diensten.

webdesign

Succesvolle website maken

Een mooie functionele website die u zelf kunt beheren hoeft niet duur te zijn. Deecommerce maakt een website die bij uw gehele huisstijl past. De website is daarnaast ook nog eens responsive. Dit betekend dat deze zowel op een desktop, mobiel of tablet perfect te bekijken is. Daarnaast is de website ook nog eens goed vindbaar door zoekmachines. Voor een webshop bent u ook bij Deecommerce in goede handen. Deze zijn tevens ook responsive en aangepast naar uw huisstijl. Webdesign diensten.

Een webshop is de ideale plaats om met een social media integratie je producten te promoten onder (potentiële) klanten. Door het delen van de producten makkelijker te maken, zullen je bezoekers deze aanprijzen bij hun 'vrienden'. Ook is het mogelijk om bezoekers een aanbieding te doen als zij met social media betalen. Hiermee krijgt de bezoeker een presentje voor het delen van jouw webshop en/of product. Er zijn nog vele mogelijkheden meer om met social media je webshop bekender te maken, waardoor het bezoekers en omzet aantal vergroot zal worden.

 

Deecommerce heeft veel met klanten van webshops samen gewerkt en zal daarom een plan kunnen maken om diverse onderdelen te integreren in je webshop. Daarnaast heeft zij een partner die dit technisch kan uitvoeren, waardoor je meteen met de integratie van start kunt gaan.